Fieldman's Shining Selene

2017

"Vinga" är en härlig mellanpudeltik, full av glädje och energi, glad i allt och alla, men med "av- och på-knapp".

Utomhus är det oftast full fart som gäller, både under promenader och i lek. Som väl är, ligger hon även i soffan och bara "är" mellan varven.BPH med Skott gjordes när Vinga var ca 15 månader och jag är mycket nöjd över hennes resultat. Vissa moment tog lite längre tid än andra, men över lag klarade hon allt galant.


Utställd med Excellent, CK, CERT, R-CERT, CACIB & BIM. Vinga är ännu ganska sparsamt utställd, men har fått fin kritik. Hon verkar trivas i ringen, så det lär bli fler utställningar framöver. 


Godkänt Doftprov Eukalyptus Vi har gått en kurs i Nosework och där visade Vinga att hon verkligen tycker om att använda sin näsa.


Rallylydnad har vi precis börjat med. Jag tycker det är kul att se henne gå från ett glatt och lekfullt yrväder när hon hoppar ur bilen, till att samla sig och faktiskt koncentrera sig hyffsat när det blir dags att "jobba".


Spår är oxå något som Vinga verkar tycka om. Hon har gått en kurs tillsammans med Husse och hon arbetar glatt och noggrant.


Avel Under våren 2020 fick Vinga sin första valpkull och i januari 2023 blev hon mamma till sin andra kull. Både parning, dräktighet och valpning gick väldigt smidigt och bra. Hon har dessutom varit en riktigt duktig mamma.


PRA-prcd, herediärt fri

HD grad A (Index 117)

Öga UA (2022-03-17)

Patella UA


39 cm